onsdag 23 februari 2011

Nyfriserad och flera böcker rikare!

Det blev inte så många timmars sömn i natt. Jag var så uppe i varv när jag kom hem, glädjehormonerna forsade runt i kroppen och jag måste genast sätta mig och bläddra i mina nya böcker. Köpte ingen skönlitteratur (men det gjorde min bror) utan det blev fina böcker om havet och skärgården, en "ny" (eller nyare än min gamla i alla fall) upplaga av "Mat för liv och lust", "Påtår" med en massa härliga fikabrödsrecept, och så fick jag Pluras kokbok av min bror. Det fanns inga passande historiska böcker på Bokia tyvärr, och en del kokböcker som jag trodde att jag ville ha upptäckte jag att jag faktiskt kunde klara mig utan (ett fall framåt!).

Jag gick därifrån ut i den bitande kölden och natten med saknad, för jag hade velat gå omkring och botanisera mycket längre, men trots att de hade mycket hade jag önskat att de hade mer! Kluvet! Så tog vi en taxi hem och jag kom inte i säng förrän vid halv fyra, och skulle upp åtta. Vi kom sent iväg till klippningen för mamma behöver lång tid på sig att göra sig klar, men Anna, vår frisör, är en tålmodig kvinna och hon vet att vi alltid kommer förr eller senare. Sedan gick vi och åt lunch på Shiraz på Ingenjörsgatan, och då passade jag på att göra en avstickare upp till mitt gamla jobb, Effektiva Tjänster, där Heidi och Julia jobbar. Julia får jag ju träffa redan ikväll i kören, men Heidi saknar jag som en del av mig själv eftersom hon är vilande från kören just nu. Det är fint att ha vänner, särskilt sådana vänner!

Nu sitter jag här väldigt korthårig och gäspar, hur ska detta gå?

Tjåggarång!

3 kommentarer:

  1. Gud så skönt att klippa sig!! Jag ska också ta tag i det...en vårklippning ska det bli :)
    KRAM!

    SvaraRadera
  2. :) Käraste Bella.. det var så roligt att se dig med ♥ Glad att få vara din vän ☺ Kram! /Heidi ♫

    SvaraRadera
  3. För min del blev det trädgårdsböcker från bokrean trots att jag redan har en dryg hyllmeter...
    Det är helt rätt sina vänner ska man vara väldigt rädd om. De tillhör de fasta punkterna i tillvaron - klipporna man kan luta sig mot när livet är trist!
    Kram från Eva

    SvaraRadera