onsdag 16 februari 2011

Här sitter jag igen!

Varför kan det inte vara körövning jämt? Jag är på så gott humör när jag kommer hem och har energi för tre. Först nu har jag satt mig ner en stund innan det är sängdags. Tänkte satsa på stavgång före dialysen i morgon om det är någon sköterska som vill gå. Jag tror nog det är mer framkomligt nu. Men ensam går jag inte i trakterna kring Flunsåsparken, det är INTE att rekommendera.

Men för att återgå till stämningen efter körträningen så är det helt otroligt. Jag nästan travade uppför trapporna när jag kom hem och hann nästan ikapp hissen. Ny toppnotering! Kaliumvärdet måste vara högre nu när jag ätit både fruktsallad med apelsin och banan och dessutom knaprat i mig nästan en hel påse torkade aprikoser på två dagar, eftersom jag inte känner mig så trött i benen längre och humöret är mycket bättre också. Jag har varit dämpad de senaste dagarna.

Läser just nu den här boken jag fick tag i på Ebbes Hörna, om Katarina av Medici. Vilket kvinnoöde! Jag har inte hunnit så långt än men det är verkligen otroligt fascinerande. Och som det gick till vid hoven på 1500-talet ... Där fanns inga som helst skrupler. Jag satt med näsan så djupt i boken när jag åkte till kören att jag inte såg min körkompis som redan satt på bussen, så jag var totalt uppslukad.

Tjåggarång!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar