tisdag 18 januari 2011

Efter-middags-nöjd!

Hej på er!

Har precis avslutat middagen. Idag blev det Fläskfilé O'Porto, fast vi hade inget portvin så det blev Fläskfilé O'Sherry i stället och det var lika gott det. Apelsin är det också i, både rivet skal och pressad saft. Till detta hade vi potatis och en härlig tomatsallad med purjolök och bara lite salt och olja på.

Dagen har varit strålande, alla orosmoln från gårdagen är som bortblåsta från min himmel. Inget har egentligen förändrats, det är bara mitt goda humör och nya mentala styrka som jag inte kan stoppa (och varför skulle jag egentligen göra det?). Och det är klart, det gjorde väl sitt till att min läkare talade om för mig att nu hade han lagt kopia av anteckningen till transplantation på lådan! En nästintill språngmarsch uppför trapporna har jag också hunnit med och det blir en till senare. Dessutom har jag sovit i 2 1/2 timme, jag tror knappt det är sant. Jag har inte kunnat sova på dagen på flera år, men helt plötsligt sover jag som en stock och det gör mig så gott.

Jag fick post från Njurförbundet igår med nytt inbetalningskort för 2011 och även en anmälan till årsmötet i Alingsås. Jag ska faktiskt åka dit (åtminstone enligt planerna) och bo över lördagsnatten hos min fina kompis Sanna och så gå på mötet på söndagen. Lite roligt måste man väl få ha ... :-D

(Det här viskar jag så att det inte hörs ... i morgon ska jag köpa mig en semla!!!! :-O)

Tjåggarång!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar